Телешкиребра и свинско със сладко-кисела заливка са основните блюда в

...
Телешкиребра и свинско със сладко-кисела заливка са основните блюда в
Коментари Харесай

Менюто Тръмп и Ким: Оизеон, дегу джорим, огретен и още…

Телешки ребра и свинско със сладко-кисела заливка са главните блюда в менюто, сервирано на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун на работния им обяд в Сингапур , съобщи Ройтерс.

 
Менюто е квалифицирано по този начин, че да съчетава усетите на Изтока и Запада по време на историческата среща на двамата водачи, отбелязва организацията.
. Donald J. Trump meets North Korean leader Kim Jong Un in Singapore.
— Department of State (@StateDept) Според менюто, оповестено от Белия дом , предястията включват скариди и салата от авокадо, салата от зелено манго по югоизточноазиатски фасон с дресинг от мед и лайм , както и свеж октопод . На масата има и " оизеон " - корейско ястие с пълнени краставици.

 
Гарнитурата към телешките ребра е огретен от картофи по френска рецепта, и броколи, задушени на пара . Свинското с хрупкава сладко-кисела заливка пък е сервирано с пържен ориз и чили сос. За седящите на масата има и корейско ястие (дегу джорим) от риба тресчица със задушена соя и гарнитура от репички и азиатски зеленчуци.
 
За десерт членовете на двете делегации могат да избират сред парфе от черен шоколад , ванилов сладолед със сироп от зрели череши и лимон и тестен десерт с заряд от крем .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР