Теленор България стартира предварителните поръчки за най-новия модел . Всички

...
Теленор България стартира предварителните поръчки за най-новия модел . Всички
Коментари Харесай

Теленор стартира предварителните поръчки за последния модел на Apple Watch Series 7

Теленор България започва предварителните поръчки за най-новия модел. Всички искащи да се допрян до най-актуалните трендове при смарт часовниците могат да заявят интереса си авансово от 8 октомври 2021г. в 15:00 ч. до 14 октомври 2021г. в 23:59 ч.

Клиентите могат да закупят Apple Watch N S7 41 на цена от 35,99 при двугодишен лизинг и против 849,99 лв. в брой, а Apple Watch N S7 45 надлежно за 38,09 на погашение и 899, 99 лв. в брой.

Портфолиото от седмо потомство смартчасовници идва с още по-голям и усъвършенстван екран, още по-добра устойчивост и по-бързо зареждане. Apple Watch идва с още нови и вълнуващи цветове, както и с нова операционна система watchOS 8.

Огромният интерес към продуктите на Apple е естествено продължение на редицата нововъведения, които софтуерният колос показа с новата серия устройства.

От през днешния ден започват и продажбите на смарт телефоните от серия 13, като за първи път тази година ставаме очевидци на телефон с внушителния 1TB памет. Всички модели, в това число iPhone 13 mini 256GB, iPhone 13 256GB, iPhone 13 Pro 256GB идват при потребителите в многообразие от цветове и за най-взискателния усет.

Традиционно всички устройства на iPhone 13 ще бъдат налични за клиентите и с разнородни тарифни проекти, в композиция с, без в допълнение възнаграждение. Операторът предлага устройствата както на място в магазините, по този начин и онлайн с, а към тях всеки може да открие верния аксесоар за своето устройство. iPhone 13 128GB може да бъде закупен с проект Тотал Макс за 65,99 лева./месец, iPhone 13 mini 128GB е на цена от 56,99 лева./месец, а iPhone 13 Pro с 1 ТB памет, може да бъде закупен за 130,99 лева./месец с проект Тотал Макс от оператора.

Бижутата в короната на Apple всеки може да отбрани и с услугата на Теленор, с която подсигурявате устройството си против необятен набор от опасности, свързани с потреблението му и подсигурява отбраната му в редица рискови обстановки. Такива са случаи на щета - да вземем за пример строшаване на екрана или намокряне, умишлена, злонамерена щета от трето лице, както и кражба, била тя обир, щурм или джебчийство.

Повече информация за цените на устройствата, както и за стартовата дата на продажбите, клиентите могат да открият.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР