Теленор България ще зарадва всички свои онлайн клиенти със .

...
Теленор България ще зарадва всички свои онлайн клиенти със .
Коментари Харесай

Само онлайн: Отстъпки за всички тази Коледа от Теленор

Теленор България ще зарадва всички свои онлайн клиенти със. Само в онлайн магазина на оператора до 10 януари 2022 година определени цветове смарт телефони и аксесоари могат да бъдат закупени със специфични отстъпки. Офертата за смарт телефоните е годна с проект Тотал Макс 36.99 и по-висок.

Главозамайващият Samsung Galaxy A22 5G от 128 GB в цвят Dual Violet е разполагаем за онлайн шопинг почитателите. Обажданията до родственици и фотосите на коледната софра ще бъдат направени със жанр, тъй като телефонът разполага с 6,6-инчов екран, екипиран с FullHD резолюция, което въздейства позитивно на детайлите на картината. Това подсигурява безпрепятствено преживяване при гледане на филми и видеоклипове, както и при сърфиране в Интернет. Добрите съотношения на бляскавост и контрастност в допълнение способстват за преживяването на IPS панела. Коледното украшение разполага с три камери, които съвършено да запечатат всички значими моменти по празниците.
Всеки може да бъде Дядо Коледа с Теленор
Теленор дава опция на всички свои клиенти, които възобновят или сключат нов контракт, без значение от тарифния проект, да получат неогран...

В онлайн магазина на Теленор можете да откриете и Apple AirPods безжични слушалки, второ потомство, и по този начин да сте сигурни, че ще чуете обичаните си коледни мелодии с кристално чист тон, за в допълнение коледно прекарване.

Пълна информация за това и други оферти на онлайн магазина на Теленор е налична на www.telenor.bg, посредством гратис позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР