Теленор България определи Христо Цветков за директор Стартегия и трансформация“.

...
Теленор България определи Христо Цветков за директор Стартегия и трансформация“.
Коментари Харесай

Теленор България определи Христо Цветков за директор „Стратегия и трансформация“

Теленор България дефинира Христо Цветков за шеф „ Стартегия и промяна “. Той ще управлява процесите по основаването на бизнес тактиката на компанията, планирането и осъществяването й, както и създаването и контрола на осъществяването на стратегии и начинания за промяна на бизнеса.  



„ Новите технологии, изменящото се потребителско държание и методът, по който работим, ще продължат да оказват въздействие върху телекомуникациите в идващите години. Това постанова фирмите да могат по-добре да посрещат бъдещите провокации. Христо Цветков ще внесе скъпа и обширна експертиза на база 13-годишния му опит в стратегическите финанси, ръководство на риска и представянето. Сигурен съм, че той ще бъде доста положително допълнение към мениджмънт екипа на Теленор България в тази нова бизнес среда “, сподели Джейсън Кинг, Главен изпълнителен шеф.

„ Добре построената тактика и ръководството на трансформациите в бизнеса са основен фактор за фирмите на бъдещето. Очаквам с неспокойствие да бъда част от това вълнуващо странствуване и страхотния екип на Теленор България “, разяснява Христо Цветков, шеф „ Стратегия и промяна “.  

За повече информация можете да ни следите в, и на
 Нов 5G смарт телефон със 100 лв. отстъпка от Теленор Нов 5G смарт телефон със 100 лв. отстъпка от Теленор
Повече от 30 разнообразни модела 5G смарт телефони предлага Теленор на своите клиенти със специфична оферта. Умните устройства в този момент могат да бъда...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР