Телеграм-канал Генерал СВР, за който се смята, че има източници

...
Телеграм-канал Генерал СВР, за който се смята, че има източници
Коментари Харесай

Нови твърдения, че Путин е умрял миналата нощ

Телеграм-канал " Генерал СВР ", за който се счита, че има източници близки до съветските спецслужби, още веднъж заяви, че Владимир Путин е умрял през вчерашния ден в 20 часа и 42 минути московско време в резиденцията си във Валдай.

Валерий Соловей, който също твърди, че разполага с вътрешна информация, разгласи, че " тиранинът е мъртъв ".

Според тази непотвърдена информация, лекарите, които са правили реанимационни дейности и са установили гибелта на съветския президент, сега сда затворени в помещението с тялото, по персонална заповед на Дмитрий Кочнев, който получава заповеди от Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Русия.

Според " Генерал СВР ", защитата на двойника на Путин е усилена, водят се договаряния сред другите групи за въздействие, само че всеки опит двойник да бъде показан за президента, ще е равностоен на държавен прелом.

Припомвняме, че същите източници в четвъртък твърдяха, че сърцето на Владимир Путин е спряло и той е включен към системи за изкуствено поддържане на живота.

Много наблюдаващи считат, че както " Генерал-СВР ", по този начин и Соловей са употребявани от службите и Николай Патрушев, с цел да пускат в обществото разнообразни клюки.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР