Телефонни измамници накараха 56-годишна хасковлийка да им хвърли от балкона

...
Телефонни измамници накараха 56-годишна хасковлийка да им хвърли от балкона
Коментари Харесай

Жена хвърли от балкона евро, левове и злато

Телефонни измамници накараха 56-годишна хасковлийка да им хвърли от балкона евро, левове и злато, оповестиха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.
Мошениците работили по познатата скица, в която се разиграва сценката, че жертвата би трябвало да спомага на полицията. Така по телефона с дамата се свързал чужд мъж. Той се показал за криминалист. После обяснил на хасковлийката, че с нея ще се свържат измамници. Той я посъветвал да извърши изискванията им. " Следим ги и ще ги заловим незабавно ", обяснило мнимото ченге.
Жертвата почтително изпълнила инструкциите. Събрала в пакет 2500 евро, 400 лв. и златните си бижута. После ги хвърлила през терасата на жилището си в квартал " Орфей ". В един миг излъганата се усетила и се обадила на същинските чиновници на реда. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
" Никога същинските служители на реда няма да ви звънят по телефона и да желаят пари, било за подпомагане за залавяне на нарушители, било за заплащане на гаранция ", разясниха криминалисти./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР