Телефоните на RedMagic са популярни най-вече сред геймърите и тех

...
Телефоните на RedMagic са популярни най-вече сред геймърите и тех
Коментари Харесай

RedMagic 9 Pro и 9 Pro Plus идват с до 24GB RAM

Телефоните на RedMagic са известни най-много измежду геймърите и тех запалянковците, което в огромна степен се дължи на обичайно напомпаните характерности на моделите.
 Murena 2 и какви отбрани за потребителите предлага новият смарт телефон
Това ли е най-сигурният смарт телефон

Изключваме всичко с едно копче

Тазгодишните флагмани RedMagic 9 Pro и 9 Pro Plus не престават този завет, само че също по този начин идват със доста освежен дизайн и без надигнат камерен модул на гърба.

RedMagic удостовери, че 9 Pro и Pro Plus са първите от тяхната линия, които отстраняват изпъкналостта на задната камера, а гърбът е формиран от едно цяло парче стъкло с 32% по-висока издръжливост отпреди.
 Снимка 643285

Камерите, които се крият под това стъкло, се състоят от два 50-мегапикселови датчика и два-мегапикселов датчик с макро обектив до тях.

Лицата и на двата модела съставляват плосък 6.8-инчов FHD+ екран с пикова бляскавост до 1600 нита.

Както можем да чакаме, участват и спомагателни бутони за гейминг, RGB подсветка с по-висока периодичност и дейни системи за изстудяване ICE.
 Снимка 643287

Тези усъвършенствания, комбинирани с новия копроцесор Red Core R2 Pro, който добавя Snapdragon 8 Gen 3, обезпечават оптимално положително показване на устройството при дълготрайно играене на игри.

Следователно 9 Pro и Pro Plus са всъщност еднакъв смарт телефон - като се изключи батерията.

При Pro тя е с потенциал от цели 6500mAh, до момента в който Pro Plus моделът разполага с 5500mAh, което също не е по никакъв начин малко.
 Снимка 643284

Важно е да отблежим, че Pro Plus компенсира за по-малката батерия с това, че може да се зарежда с до 165W, до момента в който 9 Pro поддържа зареждане с до 80W.

RedMagic 9 Pro Plus също по този начин може да бъде закупен в настройка с до 24GB RAM и 1ТВ памет, до момента в който 9 Pro е стеснен до 8GB/12GB RAM и 256GB памет.
 Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro и рекордните продажби на новите смарт телефони
Новият флагман на Xiaomi счупи върховете

Браво, Xiaomi

Цените на 9 Pro в Китай стартират от към 620 $, а 9 Pro Plus стартира от 772 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР