Телефоните бяха представени от изпълнителния директор на потребителския бизнес на

...
Телефоните бяха представени от изпълнителния директор на потребителския бизнес на
Коментари Харесай

Huawei представи новата серия смартфони Mate 20

Телефоните бяха показани от изпълнителния шеф на потребителския бизнес на Huawei Ричард Ю

© Йоан Запрянов Още по тематиката
Гугъл показа третото потомство телефони Pixel

Компанията прави следващ опит да пробие пазара на личната си операционна система Android
11 окт 2018
Huawei в света на рекламата

За информационната тактиката на Huawei по света споделя световният маркетинг шеф Йонганг Цу пред " Капитал "
31 авг 2018
Мечтата на фотографа

Huawei P20 Pro има най-хубавата камера до момента в смарт телефон
8 юни 2018 Китайският софтуерен колос Huawei показа през днешния ден в Лондон новата си серия смарт телефони - Mate 20 и Mate 20 Pro. Телефоните ще заложат за следващ път на камери, създадени с Leica, дружно с изкуствен интелект и нов 7-нанометров чип, който съгласно информация на компанията прави смарт телефоните най-бързите на пазара. Mate 20 дебютира по-малко от седем месеца след представянето на смарт телефоните P20 и P20 Pro, чийто маркетинг също гравитираше към подобренията върху камерата и изкуствения разсъдък. Така на процедура Huawei влиза в конкуренция и със самата себе си с изключение на обичайна конкуренция сред китайската компания, корейската Samsung и американската Apple.

Телефоните бяха показани от изпълнителния шеф на потребителския бизнес на Huawei Ричард Ю, който направи обичайното съпоставяне на новите телефони на компанията по отношение на конкурентните модели iPhone и Samsung Galaxy.

Новата серия Mate 20 ще бъде захранвана от микропроцесора Kirin 980, който беше показан в края на август на ревюто IFA в Берлин. Процесорът е първият 7-нанометров чип в света и се създава от отделение на групата Huawei. Ю обърна внимание и на другите нововъведения в телефоните, които включват безжично зареждане на телефон от различен телефон, по-високата скорост на връзка и вграден датчик за пръстов отпечатък в самия екран. Засега от компанията не афишират по кое време ще пуснат на пазара новите устройства и на каква цена.

Huawei против Huawei

Телефоните от серията Mate 20 ще се изправят на пазара с изключение на против обичайните си съперници от Samsung и Apple и против показаните през март Huawei P20 и P20 Pro. Според данни на компанията от телефоните от серията Mate 10, показана през 2017 година, до момента са продадени 10 млн. броя в международен мащаб. От P20 и P20 Pro са пласирани също толкоз, само че за едвам пет месеца.

Традиционно фокусът на телефоните ще пада върху камерите, които и този път са създадени от компанията за фотоапарати Leica. И двата телефона Mate 20 и Mate 20 Pro ще разполагат с три задни камери. Huawei залага на мобилната снимка в телефоните си от 2016 година, когато на пазара се появи P9, първият телефон с двойна камера, създадена от Leica.

По-рано през годината Huawei съумя да задмине Apple по сбор продажби на смарт телефони и се трансформира във втория по величина производител на телефони след Samsung.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР