Телефонът ни е верен спътник, независимо къде се намираме. Но

...
Телефонът ни е верен спътник, независимо къде се намираме. Но
Коментари Харесай

Как да предпазим телефона от летните температури

Телефонът ни е правилен сателит, без значение къде се намираме. Но в случай че за нас летните жеги на плажа са сложни за понасяне, то по какъв начин реагира на тях техниката, без която не можем? Вероятно не се замисляме, до момента в който не е на разположение съответен проблем.

Но по-добре да не стигаме до такава степен и да си скапваме почивката. Вместо това, би трябвало да сме наясно по какъв начин да предпазим телефона си от рискови условия , които са способни да навредят на действието му.

Употреба

И да не си признаваме, сигурно ни се е случвало да загубим визия за времето, ровейки в телефона. А подсещането, че май сме прекалили, да пристигна от обстоятелството, че корпусът на устройството към този момент по този начин се е нагрял , че е неприятно да го допираме.

 Снимка 366104

Няма потребност и да си представяме какво се случва под него и на каква температура са подложени съставените елементи на смарт телефона, когато на открито е 30 и няколко градуса, а ние не му даваме и половин час успокоение.

Apple да вземем за пример поучава д а не употребяваме iPhone-а си над 34 градуса и да не го оставяме тук-там, където температурата доближава 45 градуса . Подобно място е колата, в случай че е под директна слънчева светлина.

Затова, по-добре на плажа или на друго горещо място да редуцираме използването на смарт телефона. По-добре за него, по-добре и за нас.

 Снимка 366111

Извън джоба

Мястото на телефона не е в джоба освен поради нездравословното лъчение. Просто телесната температура го загрява още повече , което може да докара до съществени повреди. Но да държим устройството непрестанно в ръка изобщо не е по-добрата опция. Най-добре - в чанта.

Зареждане

Трябва да заобикаляме този развой да се случва под директна слънчева светлина, без значение дали приказваме за външна батерия или зарядното в колата . И без това температурата в устройството се подвига, до момента в който се повишава и заряда на батерията, написа Time. Ако имаме в допълнение загряване, това може да се окаже пагубно за смарт телефона, само че да го разберем прекомерно късно.

 По-бърз телефон? Ето по какъв начин
По-бърз телефон? Ето по какъв начин

4 приложения, които облекчават всеки смарт телефон

Охлаждане

В интернет можем да прочетем всевъзможни препоръки, много от тях искрено налудничави. И не трябва да се поддаваме на оферти като изстудяване на телефона във фризера . Подобен температурен контрастност освен няма да помогне, само че и ще навреди още повече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР