TeleDoc, един от най-големите доставчици на телемедицина в Източна Европа,

...
TeleDoc, един от най-големите доставчици на телемедицина в Източна Европа,
Коментари Харесай

TeleDoc предлага 5 000 едноседмични безплатни абонамента, за да помогне на български пациенти по време на кризата с COVID-19

TeleDoc, един от най-големите снабдители на телемедицина в Източна Европа, има намерение да се включи в битката против COVID-19 и за тази цел ще даде 5 000 абонамента, всеки годен за една седмица, тъй че при положение на потребност български пациенти да могат елементарно да се свържат с доктор. От своя страна лекарите от приложението myTeleDoc могат да се оправят с множеството от постоянно срещаните недоволства както и да предпишат медикаменти, когато това e медицински показанo.

Ситуацията в България с огромния брой нови случаи на COVID-19, регистрирани всекидневно, накара представителството на TeleDoc да потърси решение за поддръжка на българските пациенти, ако се нуждаят от качествена здравна консултация. Чрез myTeleDoc пациентите могат гратис да приказват с доктор, в случай че възникне медицински проблем, когато и да е на денонощието и отвред

" Част от визията на TeleDoc е да направи здравето налично за всички, по тази причина взехме решение да предложим 5 000 безвъзмездни едноседмични абонамента на българските пациенти, тъй че те да могат да се свържат онлайн с доктор когато и да е на денонощието. Ние сме съпричастни със обстановката в България, по тази причина взехме решение да предложим нашата поддръжка, с цел да улесним достъпа до медицински услуги за българските пациенти и да подадем ръка за помощ на българските лекари, които са почтени за цялото ни почитание поради техните усърдни старания ", съобщи Ивайло Петров, изпълнителен шеф на TeleDoc за България.

Процесът е елементарен. В случай на потребност, за тези, които желаят да получат безвъзмезден абонамент за приложението myTeledoc, компанията сътвори целева страница. Адресът е следният: .След като се запишат със своя имейл и лично име, потребителите ще получат код по имейла. След това те би трябвало да изтеглят приложението myTeleDoc, да се записват и да употребяват кода. След като приложението бъде настроено, българските пациенти ще имат безграничен достъп до качествени медицински съвещания, гратис, за 7 дни, посредством приложението myTeleDoc.Получените кодове, би трябвало да бъдат употребявани до края на месец ноември.

" В тези сложни времена е належащо, доколкото е допустимо, да си оказваме помощ един на различен. Нещо извънредно е, че технологиите ни разрешават да се свържем с доктор, без да вървим до болничното заведение или до кабинета на фамилния доктор. Чрез приложението myTeleDoc всеки може да извлече изгода от качествените медицински съвещания, предоставени от експерти от разстояние ", заключи Ивайло Петров.

Специализираната платформа на TeleDoc работи на база възнаграждение за позвъняване и има за цел да обслужва всички съществени медицински специалности, с фокус върху медицински съвещания и приемане на второ мнение.

Дигиталната услуга предлага многофункционално решение за медицински съвещания. Срещу месечна такса MyTeleDoc дава достъп до необятна мрежа от лекари и разрешава на клиентите да приказват с доктор 24/7, без значение от местоположението на клиента. Цената на час за доктор може да варира според от желанията на потребителите. Така цената за абонамент за един човек е 12 лв. на месец, за цялото семейство - 30 лв. на месец,а за еднократно позвъняване, без абонамент, цената е 10 лв.. Абонаментните цени важат единствено позвъняванията до фамилен доктор.

С над 50 000 клиенти, TeleDoc е една от най-бързо разрастващите се приложения за здравни услуги в Европа. Услугата TeleDoc сега е налична в Румъния, България, Албания и Косово и скоро ще се появи на нови пазари.

Приложението може да бъде изтеглено от за IOS, от за Android, а за устройства Huawei.

Материалът е възложен от TeleDoc.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР