Телата на загиналите при ще бъдат транспортирани до РС Македония

...
Телата на загиналите при ще бъдат транспортирани до РС Македония
Коментари Харесай

Скопие ще получи тленните останки на загиналите в автобуса на АМ Струма

Телата на починалите при ще бъдат превозени до районен съд Македония с два военни самолета през днешния ден. 

Смъртоносният случай стана в ранните часове на 23 ноември. При тежката злополука починаха 45 души, а 7 бяха ранени. Пострадалите без заплаха за живота бяха настанени в незабавната болница „ Пирогов “. След като бяха нормализирани, поетапно ранените бяха извозени с коли за спешна помощ от София за Скопие.
След 45 починали: И интернационален инспектор видя куп проблеми на Автомагистрала " Струма "
Международният специалист инж. Методи Стилянов е изготвил отчет за положението на сектора от Автомагистрала " Струма ", където на 22 ноември изгоря ав...

Продължава следствието на смъртоносния случай. Работи се по всички версии, които не са отхвърлени. В сряда рейсът бе огледан още веднъж подробно от движимостите лица и от автоексперти. Разследващите са открили от кое място е тръгнало огнището, повода и метода на разпространяването на пожара в транспортното средство.

Потвърдено е, че туби с гориво не са били транспортирани, имало е такива единствено за зареждане на отоплителната система, които не са били наранени от пожара. Така че версиите за транспорт на запалителни субстанции и туби с гориво, изрично бяха отхвърлени, написа БГНЕС.

Отзад рейсът не е горял. Двигателят му е здрав – там няма огън, бяха безапелационни специалистите. Спекулации са теориите за транспорт на наркотични субстанции. Версията за тероризъм бе отхвърлена още в самото начало. Основна версия за случая остава човешка неточност.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР