Текущ ремонт на 2,3 км от второкласния път II-64 Карлово

...
Текущ ремонт на 2,3 км от второкласния път II-64 Карлово
Коментари Харесай

Ремонтират основната връзка на Пловдив с магистрала Тракия

Текущ ремонт на 2,3 км от второкласния път II-64 Карлово - Пловдив в правата сред пътния възел с автомагистрала " Тракия " и началото на урбанизираната територия на Пловдив стартира в събота - 21 май. Второкласният път е една от главните пътни артерии, която свързва града с Автомагистрала " Тракия " и с Подбалканския път I-6 София - Бургас. По направлението минава както директен, по този начин и местен трафик от обитаемоте места в общините Марица, Калояново, Съединение, Хисаря, Карлово, Клисура, Сопот и Калофер, защото е най-пряката им връзка с регионалния център, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).
 Ремонт на сектор от пътя Асеновград - Дълбок извор стартира на следващия ден
Ремонт на сектор от пътя Асеновград - Дълбок извор стартира на следващия ден

Пътят е съществена връзка на обитаемоте места в Асеновградско и Първомайско

Ремонтните действия включват замяна на пътната структура посредством унищожаване на съществуващата настилка, полагане на битумизирана основа, асфалтови работи и профилиране на банкети. Отсечката ще бъде с нова маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи. Срокът за завършването на дейностите е до края на юли 2022 година

Ремонтът ще бъде осъществен на два стадия. Първият стартира на 21 май със затваряне на придвижването в платното в посока Автомагистрала " Тракия ". Движението ще минава в двете посоки в платното за Пловдив. След привършване на дейностите трафикът ще бъде трансфериран в двете посоки в ремонтираното платно за Автомагистрала " Тракия " и ще се работи в платното за Пловдив за осъществяването на втория стадий.

Текущият ремонт е на стойност 6,7 млн. лева Средствата са от бюджета на АПИ.
 Ремонтират пътя при изхода на Гълъбово към Симеоновград
Ремонтират пътя при изхода на Гълъбово към Симеоновград

Настилката не е в положително положение и се нуждае от възобновяване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР