Текстове с еднакви заглавия пуснаха за пиар до медиите от

...
Текстове с еднакви заглавия пуснаха за пиар до медиите от
Коментари Харесай

И бТВ, и Нова се обявиха за победители на ЧНГ

Текстове с идентични заглавия пуснаха за пиар до медиите от бТВ и Нова. След " Зрителите избраха... " и двете частни национални малките екрани са оповестили себе си за спечелили. Досущ като политиците след избори. И все като тях " работят с данни ". Две организации дават противоположни резултати, всяка с уверенията какъв брой съблюдава всички стандарти. Тоя филм към този момент сме го гледали, както се споделя.

Всъщност, в случай че имаха малко позор, и бТВ, и Нова въобще нямаше да отварят дума за новогодишното позорище, което се видя и по двата водещи бг канала. Чалга и бездарие в ударни дози! Това е най-краткото определение, което би могло да бъде обещано. Лепа Брена и Драгана Миркович като карикатури на себе си близо половин век, откакто е предходна славата им по едната тв, бяха също толкоз ненужни, колкото концерт на Планета Пайнер по другата. И още попфолк в другите елементи на " празничната " академична стратегия.

Носът на Преслава въобще се трансформира в основен воин освен по тези две, само че и по т.нар.  национална телевизия, тъй като и тя все след него тегли, без да е ясно какво му беше на истинския й дихателен орган, с който изглеждаше себе си, не Галена 2.

И като приказваме за оригинали, Нова най-малко блесна с Валери Божинов. Ала и това не можа добре да отиграе, тъй като той е забавен в натурален тип и слог, а не с думи, които различен е поставил в устата му, тъй като се губи неговият безподобен жанр.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР