Текстът е препубликуван от на организацията. Заглавието е на Дневник.Националната

...
Текстът е препубликуван от на организацията. Заглавието е на Дневник.Националната
Коментари Харесай

Държавата се променя с ръчкане – да сръчкаме политиците

Текстът е препубликуван от на организацията. Заглавието е на " Дневник ".

Националната мрежа за децата показа " " - онлайн интерактивна платформа, където дружно можем да сръчкаме политиците и да им покажем, че би трябвало да се задействат по значими за децата тематики.

По този метод Националната мрежа за децата дава опция всеки да се включи в битката за по-добри политики за децата благодарение на елементарен и наличен механизъм за публичен напън.

" Много постоянно ние от Националната мрежа за децата сме самотни воини в слагането на горещите и нерешените тематики за децата. Ръчкаторът е инструмент, с който огромен брой хора могат да ни оказват помощ дружно да ръчкаме политиците и държавниците да работят за децата на България. Не бъдете безразлични, станете част от нас, ръчкайте дружно с нас, с цел да порастват децата ни по-защитени и по-щастливи! ", сподели Георги Богданов, изпълнителен шеф на Национална мрежа за децата.

Темите за ръгване ще са съобразени с настоящите проблеми и потребности на децата, като първата е опасността българските деца да останат без Центъра за безвреден интернет - мястото, където могат да намерят протекция от множеството рискове в онлайн пространството.

 Тринайсет незабавни задания пред служебното държавно управление за децата Тринайсет незабавни задания пред служебното държавно управление за децата

Миналата година Национална мрежа за децата неведнъж за казуса, само че решение няма и от този момент до през днешния ден центърът главно се устоя от дарения. Имено по тази причина трите виновни лица, които са сложени в първата тематика на " ръчкатора ", са Гълъб Донев - министър-председател, Иван Демерджиев - министър на вътрешните работи и Мария Гайдарова - зам. министър на образованието и науката.

В от предходната седмица още веднъж призоваваме ръководещите да се ангажират със спасяването на Центъра за безвреден интернет и предлагаме съответни решения за финансиране. Необходимо е страната да подсигурява неговата резистентност, с цел да не остане България единствената страна в Европейския съюз без подобен център.

Държавата се трансформира с ръгване. След повече от 16 години работа в името на децата, ние в Националната мрежа за децата сме уверени, че гражданският напън е най-силният коректив на страната. Вярваме, че с воля могат да се одобряват и извършват политики, гарантиращи благополучие за децата.

Сега призоваваме цялото общество да сръчка с нас политиците, с цел да им напомним тематиките, забравени в политическата рецесия. Ние сме " ръчкаторът " и чакаме действителни резултати в този момент!

Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР