Текат последните минути на второто полувреме на този драматичен мач,

...
Текат последните минути на второто полувреме на този драматичен мач,
Коментари Харесай

ТЕКАТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ НА ТОЗИ ДРАМАТИЧЕН МАЧ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ! ВРАТАРЯТ НА ДОМАКИНИТЕ КОРНЕЛИЯ НИНОВА СЕ ГОТВИ ЗА НАЧАЛЕН УДАР. ЗАСИЛВА СЕ, ВАДИ УКРАИНСКИ ПИСТОЛЕТ И ЗАСТРЕЛВА В ЧЕЛОТО ДРЕБЕН МЪЖ ОТ ТРИБУНИТЕ, РАНЕНО ДЖУДЖЕ. БОЙКО РАШ

Текат последните минути на второто полувреме на този трагичен мач, драги фенове.

Очаквано на терена излиза пловдивският контранападател Спас Гърневски. Нека напомним, че в предишното той играеше за Българска комунистическа партия, само че след лятния трансферен прозорец през 2018 към този момент е в редиците на тима на ГЕРБ.

Гърневски е с топка. Спъва се в мисълта си, само че резервира надзор и подава на Биков. Биков, Биков, Нео от Матрицата и отново Биков. Пада. Спънал се е в чорапите си, откачил му се е жартиера. Фал.

За топката застава Влади Горанов. Шут. Високо над гредата. Дали не е платен? Нека напомним, че към него имаше интерес от Дубай, само че в никакъв случай от Барселона. От Ноу Камп желаеха само капитана Борисов, щото къщата му е доста близо до стадиона. Та да има кой да полива тревата. И да храни прасетата.

Вратарят на домакините Корнелия Нинова се готви да извърши начален удар. Засилва се, вади украински револвер и прострелва в челото малък мъж от трибуните. Оказва се неин съдружен сътрудник от времето когато играеше за Съюз на демократичните сили.  Ранено джудже. Публиката е шаш!

На терена влиза полиция. Бойко Рашков желае да конфискува топката от името на КОНПИ. Гешев не му я дава. Била му спомен от Специализираният съд.

Налага се да се намеси Домусчиев. Бърка в джоба си и пуска в свободен полет над стадиона довереният си американски ястреб Екатерина Захариева. Ястребът е с пъстър сукман и мирише на бело вино. Току що се е върнал от подготвителен лагер в Банско. Ястребът се разпльоква в козирката на стадиона. Поредното автопроизшествие! На терена влиза шефа на КАТ. И Семерджиев. Искат да създадат тест за опиати на ястреба, само че Захариева отхвърля. Била бременна с хрумвания. Но щяла да прави аборт. В Съединени американски щати.

Капитанът на домакините Кирил Петков също е в нервност. Само той имал право да внася полутечен кокаин на стадиона. Настава цялостна блъсканица. Млади неофашисти от агитката желаят % от договорката. Иначе щели да пишат до Комисията по правата на малоумниците в Брюксел.

Тече бъркотия. Най-накрая викат Еконт. Решават да употребяват Урсула. Вместо видео чек.

Капитанът на гостуващият тим бърза да възрази: “Тоя дебелият от видеото не съм аз! Снимките са манипулирани. Това е дедо ми! ”

През това време Костадин Костадинов взима топката с ръце и вкарва панер. Това е футбол, не може по този начин, скастря го централната нападателка на домакините Асена Василева. “Млъквай бе, орден! ”, дава отговор му на съветски гаубицата от Варна.

Скандалът се разраства. На стадиона се появява шефът на БФС Борислав Михайлов. Кара Ферари и върти лапички в вманиачен чалга танц. Заявява, че е най-добре да се продадем на китайците. Всички мигновено го приветстват! Само Христо Иванов не е склонен. Той желал разговор.

Трибуните се опразват. Настава вечер. Звезди обсипват свода небесен. Николета прави прощална фотография. Публиката си потегля. Бавно. И безславно. Господ си е сменил поданството. Тази година е македонец. У нас си е запазил единствено един дребен офис. В Крушовица.

Васил Петев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР