Тежкотоварен камион пропадна тази сутрин към 05:15 часа в резултат

...
Тежкотоварен камион пропадна тази сутрин към 05:15 часа в резултат
Коментари Харесай

Камион пропадна на републиканския главен път Девин - Кричим - Стамболийски

Тежкотоварен камион пропадна тази заран към 05:15 часа вследствие на следващата повреда на тръбопровод в сектора на републиканския път Девин - Кричим - Стамболийски, в урбанизираната територия на град Кричим.

Според Община Кричим, пропадането е поради безотговорното отношение на Агенция „ Пътна инфраструктура “ и Министерството на районното развиване. „ От години сигнализираме за неприятното положение на пътя “, декларират от община Кричим. Оттам допълват, че още при започване на 2022-ра година в Министерство на регионалното развитие е импортиран механически план за главен ремонт на пътя Девин-Кричим-Стамболийски.

Пътят е напълно амортизиран и не може да поеме тежкотоварния трафик по него. Областната комисия по сигурност на придвижването към Областния шеф на Пловдив не е в положение да направи нищо, с изключение на констатациите, които са направени и от взаимната междуведомствена комисия.

В последна сметка с резолюция на Окръжна прокуратура – Пловдив е прекъсната преписката, формирана по сигнал на кмета на Кричим Атанас Калчев, за бездействието на държавните институции. „ Поради непознатото безгрижие се унищожава подземна инфраструктура, ВиК - Пловдив отстранява повреди, а общината събира негативите без виновност! “, се споделя още в писмо до медиите от Община Кричим.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР