Тежкото поражение на Ливърпул с 0:4 от Манчестър Сити беше

...
Тежкото поражение на Ливърпул с 0:4 от Манчестър Сити беше
Коментари Харесай

“Контра”: Защо Ливърпул бе разгромен в първия си шампионски мач

Тежкото проваляне на Ливърпул с 0:4 от Манчестър Сити беше измежду водещите тематики в новото издание на дискусионното предаване “Контра”, което се излъчва в ефира на Sportal TV и Sportal.bg. Журналистите Даниел Любомиров, Васил Сумрачки, Красимир Гълъбов и Радослав Стойков проучиха представянето на новия първенец в Премиър лийг. И до момента в който борбата за купата е решена от дълго време, то настоящ остава разногласието за другите две квоти за Шампионската лига. Манчестър Юнайтед демонстрира все постоянни изяви, което самочувствието измежду почитателите на отбора.
ХАРЕСАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK! В Испания също е извънредно забавно, само че там Реал Мадрид се радва на 4 точки задатък пред Барселона и към този момент е любимец за златните медали. Някои противоречиви отсъждания на ВАР обаче дават мотив на каталунците да се смятат за онеправдани. Дали в действителност технологията се употребява главно в интерес на “белите”?

В Серия “А” Ювентус направи значима крачка към следващата отбрана на шампионския си трофей, откакто Лацио позволи загуба и изостана на 7 точки. Какво пък се обърка в играта на Интер, че момчетата на Антонио Конте се издъниха против Болоня?

Финалната тематика в предаването беше обвързвана с триумфа на Байерн (Мюнхен) във финала за Купата на Германия.

“Контра” се излъчва всеки понеделник от 15:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР