Тежкото детство на Марая Кери е причината тя да обожава

...
Тежкото детство на Марая Кери е причината тя да обожава
Коментари Харесай

Марая Кери обича Коледа сега заради трудното си детство

Тежкото детство на Марая Кери е повода тя да обожава Коледа като към този момент пораснала. Израснала в семейство, в което не всеки път е имало празнична декорация и софра, през днешния ден тя прави всичко допустимо да направи празниците незабравими за децата си. Това призна самата тя в изявление за списание W.

„ Когато израснеш с комплициран живот, тогава си в положение да преживееш тази промяна, при която можеш да направиш живота си подобен, какъвто искаш да бъде. Това е наслада за мен “, изяснява 52-годишната певица.

По думите на Кери, тя постоянно е била нещастна като дете по Коледа. Затова желае нейните близнаци да почувстват празника и фамилния уют на Коледа.



„ Искам да схванат, че могат да бъдат всичко, което пожелаят “, прибавя изпълнителката на една от най-разпознаваемите песни по празниците – All I Want for Christmas Is You.

Хората я назовават Коледно момиче

Кери показва, че някои хора се нервират на нейния празничен дух, само че Коледа в действителност я прави щастлива и тя желае да е такава, тъй като постоянно си е мечтала за това като дете.

Някои си мислят, че звездата просто си поддържа имиджа, появявайки се в червено-бели одежди в края на декември. Но самата тя признава, че просто си е мечтала да чества същински като дребна и желае същото и за своите деца.

Детството на Марая е било изпълнено с принуждение

В своята мемоарна книга, оповестена през 2020 година, певицата разкрива, че нейният по-голям брат я биел. Дори се опитал да нарани майка им, поради което тя извикала полиция.

Кери споделя още, че нейната сестра Алисън Кери я упоила с валиум, когато е била на 12 години.

В книгата си изпълнителката разкрива и по какъв начин се е чувствала като дете на родители от разнообразни раси, растящо в квартал, в който преобладаващата част от популацията е на хора с бяла кожа.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР