Тежко пострадалата в катастрофа с Дивна моделка Кристин Илиева отправи

...
Тежко пострадалата в катастрофа с Дивна моделка Кристин Илиева отправи
Коментари Харесай

Потрошената моделка Кристин Илиева: Трудно сдържам сълзите си, докато пиша това, но...

Тежко потърпевшата в злополука с Дивна моделка Кристин Илиева насочи парещ зов във фейсбук. Тя още веднъж се нуждае от финансови средства за своето възобновяване, съобщи Блиц.

Красавицата приканва всеки, който има въпроси към нея, да й написа. 

Публикуваме апела й без редакторска интервенция:

Пиша до всички вас, мои другари и познати, хора с положителни сърца! Отново нуждая се от вашата помощ и поддръжка. Мина съвсем година от този ужасяващ ден и възобновяване ми към момента не е цялостно. За жал няма и да е другия месец или три. Ще би трябвало още да се боря, да ми помагате, тъй като без поддръжката на фамилията и приятелите си и вие всички, аз нямаше да съм тук. Нямаше да мога да се веселя, да се любувам на храната, да обичам, да мога да излезна с другари, да отида на кино и да се развличам. 

Честно, много мъчно въздържам сълзите си в този момент, до момента в който пиша това. Като цяло открих, че в действителност съм много прочувствена, само че пък с доста мощен дух и темперамент. Доста питат “Как се справяш?! ”, отговорът ми е, че в подобен миг нямаш избор, искаш да живееш, да дадеш всичко от себе си, с цел да живееш пълноценно!!! Да създадеш потомство и да научиш и своите деца да бъдат мощни и смели. 

Всеки от вас, който има въпроси към мен, дано ми написа, постоянно съм се старала да давам отговор и с каквото мога да оказвам помощ. Животът, очевидно че може да бъде подъл и неправдив, доста пъти съм се питала: “Защо на мен? Или “Защо е толкоз съществено? ”, с цел да станеш и да се изправиш още по-силен! Силно имам вяра, че и след всяка стихия изгрява слънце, при мен е мъгливо с лека изясненост. Ту по този начин, ту онака с две думи.

Факт: Никога не съм обичала да желая помощ, да демонстрирам, че не мига да се оправя с нещо и в този момент го върша към вас! Защото имам вяра, че има положителни хора, имам вяра че ще се възстановя изцяло и ще имам пълностоен живот, и имам вяра че всичко положително се връща!!! 
Всяка една помощ е добре пристигнала и оценена!!!
Искам също да благодаря и на всички, които към този момент го направиха! 
БЛАГОДАРЯ!
-Криси
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР