Тежко пътнотранспортно произшествие е станало в Ришкия проход, съобщиха от

...
Тежко пътнотранспортно произшествие е станало в Ришкия проход, съобщиха от
Коментари Харесай

След челен удар в тир: Моторист загина на място в Ришкия проход

Тежко пътнотранспортно произшествие е станало в Ришкия проход, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) - Шумен.

Движението е затруднено

В дежурната част на дирекцията е признат сигнал за злополука сред лидер на тежкотоварен автомобил с украинска регистрация, който се е движил в посока към Шумен и лидер на мотоциклет с турска регистрация, движил се посока към Бургас.

Произшествието е станало сред Конака и границата с област Бургас, на територията на област Шумен. По първични данни ударът е преден, лидерът на мотора е умрял на място.

 Жълт код за високи температури над 35 градуса в понеделник България 1 мин. Жълт код за високи температури над 35 градуса в понеделник  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  Франция в задънена улица: Победа за левия съюз над крайната десница, само че без болшинство Светът 5 мин. Франция в задънена улица: Победа за левия съюз над крайната десница, само че без болшинство  Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение? Тази сутрин 2 мин. Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение?  Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа? Тази сутрин 2 мин. Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа?  Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура България 2 мин. Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура  Внимание, рискови жеги: Как да се предпазим в топлото време? България 5 мин. Внимание, рискови жеги: Как да се предпазим в топлото време?  Жълт код за високи температури над 35 градуса в понеделник България 1 мин. Жълт код за високи температури над 35 градуса в понеделник  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  Франция в задънена улица: Победа за левия съюз над крайната десница, само че без болшинство Светът 5 мин. Франция в задънена улица: Победа за левия съюз над крайната десница, само че без болшинство  Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение? Тази сутрин 2 мин. Млад мъж умря в ареста: Има ли данни за полицейско принуждение?  Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа? Тази сутрин 2 мин. Счупена челюст след удар от охранител: Защо младежи бяха бити в бар на плажа?  Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура България 2 мин. Катастрофа с жертви на пътя София – Варна: Единият водач е на 17 и без брошура  Внимание, рискови жеги: Как да се предпазим в топлото време? България 5 мин. Внимание, рискови жеги: Как да се предпазим в топлото време?

Екипи на полицията контролират придвижването, което все още се прави в едната лента, оповестяват от ОДМВР - Шумен и приканват водачите да карат деликатно, да съблюдават рестриктивните мерки и да не подхващат рисковани маневри в прохода, предава Българска телеграфна агенция.

През последното денонощие общо 26 души са ранени при 22 пътни катастрофи в страната. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си.

Пътят е краткотрайно затворен за придвижване

В София са станали 11 леки произшествия, потърпевши няма.

От началото на месеца в страната е имало 165 пътнотранспортни катастрофи, починали са 10 индивида и 200 са потърпевши. Катастрофите от началото на годината са 3393, като при тях са починали 206 души, а 4186 са ранени.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР