Тежко остава състоянието на зверски пребитата от съпруга си 44-годишна

...
Тежко остава състоянието на зверски пребитата от съпруга си 44-годишна
Коментари Харесай

Тежко остава състоянието на зверски пребитата от съпруга си жена от Пловдив

Тежко остава положението на свиреп пребитата от брачна половинка си 44-годишна жена от Пловдив. Пострадалата е с голям брой контузии - хематоми, счупени ребра, извадена слезка, спукано тъпанче и други

Това стана ясно по време на правосъдно съвещание на Пловдивския областен съд, който взема решение дали да остави за непрекъснато в ареста обвинявания за жестокия побой - известния пловдивски предприемач Симо Касабов.



Иззета е тенис ракетата, с която е бита брачната половинка на предприемача, заяви наблюдаващият прокурор Атанас Илиев.

Той съобщи, че има показания от самата потърпевша за редовно домашно принуждение, което обвиненият е упражнявал от дълъг интервал от време - над 20 години. Налаган е физически, душевен тормоз и икономическа взаимозависимост.

Има и показания на очевидци за случаи на побой над потърпевшата още преди тя да подписа цивилен брак с Касабов през 2002-а година. Според прокуратурата брачният партньор е ограничавал персоналната независимост на потърпевшата.

Множество пъти дамата е била заключвана. Лишавана е от опция за всевъзможни обществени контакти. Не й е било позволявано да работи и сама да се устоя.

Адвокатът на предприемача съобщи, че той не е осъждан, единствен обезпечава приход в фамилията си и изиска домакински арест, с цел да може Касабов да се грижи за децата си. От отбраната обявиха, че в случай че бъде изработен разпит на децата, могат да се появят нови условия по делото, а не да се разчита единствено на свидетелствата на околните приятелки на потърпевшата.

Текст: Николай Райшинов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР