Тежко изпитание застигна семейството на Ася Капчикова точно преди Коледа.

...
Тежко изпитание застигна семейството на Ася Капчикова точно преди Коледа.
Коментари Харесай

Събират спешно средства за лечение на бащата на Ася Капчикова

Тежко тестване застигна фамилията на Ася Капчикова тъкмо преди Коледа. Бащата Сергей е диагностициран със злокачествено образувание на панкреаса и вторично такова на черния дроб. Единственият път е скъпоструващо лекуване в Турция, за което фамилията няма финансова опция и се оказва непостижимо.

 

„ Капчика “ – по този начин е прочут бащата на плеймейтката в Девин и покрайнините. Той е извънредно почитан като един от най-хубавите автоинструктори в региона. За доста локални той се е трансформирал в другар, а стотици са признателните му възпитаници. Именно това кара негови близки да стартират акция. Кутии за дарения са публикувани на десетки публични места в община Девин, община Доспат и община Смолян.

 

Ася Капчикова едвам през днешния ден показа в профила си за акцията, а в родния град събирането на средства тече от седмица. Припомняме, че неотдавна тя бе зарязана от богатия си мъж и се прибра при родителите си в Девин. Последните информации настояват, че предприемачът до плеймейтката е Ивайло Христов. От него тя роди три деца. Остава отворен въпросът дали персоналната покруса в фамилията на Капчикова би било причина богаташът да я прибере още веднъж при себе си  и да помогне за лекуването на татко й в този сложен миг.

 

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР