Тежко изкарва COVID-19 обичаният актьор Тончо Токмакчиев. Комикът дълго време

...
Тежко изкарва COVID-19 обичаният актьор Тончо Токмакчиев. Комикът дълго време
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев бил в болница заради COVID-19

Тежко изкарва COVID-19 обичаният артист Тончо Токмакчиев . Комикът дълго време не съумява да се излекува от подлото заболяване. Затова е заставен за малко да влезе в лечебно заведение.

„ В болничното заведение видях какви ли не неща. Мога от персонален опит да кажа, че COV ID-19 не е просто грип. Нещо доста по-сериозно е. Преминах през всички етапи на болестта. Първо започнаха да ме болят ставите. След това се появи температура, която за няколко часа падна, но ми се запуши носът. По-късно имах и кашлица. Вирусът не оставя организма на мира. Тъкмо си мислиш, че си се оправил, и се появява нещо ново. Гадна работа. Доста неприятно е ", изясни Токмакчиев .

Семейството на артиста също минава през ковид. Жената и майката на Тончо изкарват даже по-тежко болестта. „ Съпругата ми 20 дни бе в болница. Беше в доста тежко положение. Майка ми изкара 10 дни в болница. Аз го прекарах най-леко от трима ни. Ала занапред ще откриваме следствията, които коронавирусът предизвиква на организма ни “, сподели още Токмакчиев .

Комикът твърдо поддържа всеобщата имунизация. Според Тончо единствено това е методът пандемията да бъде овладяна.

„ Ние сме в едно полуграмотно положение. Има експанзия в обществените мрежи. Всеки приказва, пуска по какъв начин една ваксина може да се направи за 5 месеца, а преди този момент е отнемало няколко години. Ами технологиите са разнообразни, господа и госпожи от интернет. Светът се развива. Тъпотия е да се мисли, че ще ни чипират, с цел да ни наблюдават. На никого не му пука какво си приказва бай Данчо в кръчмата.

 

Но всеки има право на избор. Лично аз ще се имунизирам. За мен е редно и хора с хронични болести да го създадат. Хората, които не желаят, те си знаят. Има и такива случаи. Казват, че се лекуват с чайове и йога, но не са се срещали с ковид. И аз не желая да пия медикаменти, само че ми се наложи поради COV ID-19 ", добави пред „ България Днес “ Токмакчиев .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР