Тежките болести са скапали голямата крими фигура Димитър Желязков, известен

...
Тежките болести са скапали голямата крими фигура Димитър Желязков, известен
Коментари Харесай

Тежките болести са скапали страшилището Митьо Очите. Вече никой не може да го познае в Бургас

Тежките заболявания са скапали огромната крими фигура Димитър Желязков, прочут на всички като Митьо Очите. Някогашното чудовище в този момент се разхожда с торбичка в ръка и никой не може да го познае.
Криминалисти от града обявиха пред Lupa.bg, че Очите въобще не мислил към този момент за бизнес и пари.
Здравата едно време персона, от която трепериха всички дилъри по морето, в този момент желал спокоен живот. Той дал всичко на наследниците си и постоянно е забелязван да се разхожда повърхностно с торбичка в ръка, да сяда на някоя слънчева скамейка и да се любува на спокойния си живот.
Димитър Желязков, прочут още като Митьо Очите, излезе на независимост преди към година. Апелативните магистрати оставиха в действие променената мярка от „ домакински арест “ в „ парична гаранция “ в размер на 20 хиляди лева Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване и протестиране.
Желязков, който беше екстрадиран от Турция, и още 12 души, бяха предадени на съд по обвиняване за проведена незаконна група, изнудване, насила посредством закани, палежи и разпространяване на опиати. Той е упрекнат за началник на групата, работила в интервала 2013-2018 година
В момента обаче Митьо Очите е най-примерният човек по бургаското Черноморие, кълнат се ченгета от този регион.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР