Тежки времена настанаха за Ким Чен Ун. Само допреди седмица

...
Тежки времена настанаха за Ким Чен Ун. Само допреди седмица
Коментари Харесай

Как магистрала „Хемус“ ще ни спаси от Русия

Тежки времена настанаха за Ким Чен Ун. Само допреди седмица той оглавяваше няколко ранглисти на куп – на най-откачения водач в света, на най-непредвидимия водач в света, на най-параноичния водач в света, на най-богатия водач на най-бедното население в света и още няколко не толкоз обилни. И в този момент какво? Путин го измести с един удар. По-скоро с няколко стотин удара по прилежаща му Украйна.

В момента живеем във времена, в които единствено за една седмица ставаме очевидци на това, че считания за тотално ритнал менчето Ердоган се пробва да вразуми съветския си сътрудник. Щом той го счита за неблагоразумен, значи работата в действителност е доста зле. И в които Лондонград спря парите на съветските олигарси, а Германия е на път с кървави сълзи да се откаже от газа им.

Пак в рамките единствено на няколко дни коронавирусът съвсем изчезна от новините и съм сигурна, че всички към този момент плачем горко за времето, в което пандемията ни заливаше отвред.

Когато си пожелавахме да се спре към този момент с това, надали си го представяхме тъкмо по този метод.

Но за жалост обстоятелствата са обстоятелства. Путин нападна Украйна и съветски ракети удрят жилищни блокове, детски градини, здания, а хората нощуват в метрото и мъжете от 16 до 60 са призовани да пазят родината си.

И неприятното е, че тяхната орис може да се окаже и наша във всеки един миг. Поне аз по този начин изтълкувах днешните оправдания на германците, че не изключват Русия от SWIFT. Пазели тази мярка, в случай че нещата се влошат.

Тоест???

Има накъде още да се утежняват?

Значи незабавно да се запасим с консерви и вода, другари. И да измислим незабавен проект за защита.

Знам, че министърът на защитата към този момент възнамерява всичко, казвайки, че си имаме батальон и ще се браним с него. Само дефицитите му ще бъдат попълнени от НАТО. Сигурно всички българи, които са ходили в казармата, много са се развеселили, чувайки това. То е все едно аз да кажа, че ще вземам участие в церемониал с яхти с моята си яхта, а дребното дефицити, които имам, ще ги попълни някой, дето ще ми даде яхта.

Мисля, че доста по-добре от нашия батальон ще ни отбрани епохалната работа на Строителя на автомагистрали Бойко Борисов. Нахлуват, значи, съветските танкове у нас и почват да търсят табели по какъв начин да стигнат до София. Лошото е, за тях неприятно, че идват от Север, т.е. ще би трябвало да употребяват автомагистрала „ Хемус “. Да, но нея още я няма. А там, дето я има, още първият танк ще изчегърта плахия пласт асфалт, който им се е отпуснал от сърцето. Та тъй като и табели доста нямаме, и асфалтът е ъгъл, десантът ще отнеме едно седмица-две. А представете си каква плячка съставляват тонове железа, затънали в недостроената автомагистрала. Още първата нощ ще ги разкостим и ще ги продадем за остаряло желязо. Знам, не звучи доста героично, само че пък сигурно е безусловно дейно. Освен това, от близката ни история знаем, че като има съветско въоръжение за разкостване, се включват всички – и млади, и остарели, и небогати, и богати, и най-после печели „ Мултигруп “.

Също по този начин няма да се постанова да влагаме средства в агитация. Просто ще им пускаме всички изявления на премиера и военния министър и до момента в който разшифроват какво тъкмо споделят, ще спечелим най-малко още една седмица.

В последна сметка с оставащите им танкове и почти в час със обстановката не престават и стигат до „ Люлин “. Щото, с цел да превземеш София, първо би трябвало да превземеш „ Люлин “. Еми шанс, ребята. По мои прогнози някъде към май евентуално ще можете да излезете от очертанията на квартала, само че единствено, с цел да поемете по слънчевия път към съвсем родната ви Варна. Да, там ви чака Костя, само че също по този начин плажове, море, кръчми, пелмени и водка, баници и ракия, а лятото занапред стартира. Поне до есента ще сме намерили занятие на ребятата. А дотогова на Путин ще му свършат парите и най-вероятно ще се откаже. Ако не той, олигарсите ще го откажат. Така че ние с Русия ще се оправим. Въпросът е тя със себе си да се оправи след това.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР