Тежки седмици изживява фолк певицата Преслава, а черешката на тортата

...
Тежки седмици изживява фолк певицата Преслава, а черешката на тортата
Коментари Харесай

Подигравките заради носа не спират! Митко Пайнера нарича Преслава „Галче“, а феновете й – китайското копие на Галена от АлиЕкспрес

Тежки седмици изживява фолк певицата Преслава, а черешката на тортата бе да я съпоставят с най-голямата й съперничка – Галена, разбра HotArena.

Добричлийката първо се подложи на интервенция за реконструиране на носа, след това бяха публикувани фотосите й от операционната маса - преди и след интервенцията, най-после й хакнаха профила в Инстаграм и изтриха всички фотоси, а за похлупак – подигравките към новата й визия не стопират да валят в Интернет, като най-колоритните са сравненията сред нея и Галена .  

Откакто стана ясно, че комплексите на Преслава са избили и тя е решила да легне за следващ път под ножа да си прави нов нос в разгара на летния сезон, фолк почитателите не стопират да се бъзикат с новата й осанка. И това е основателно ненапълно – певицата наподобява като напълно различен човек, само че не и като себе си.

В сигнал до Горещата сцена дойдоха всички колажи, пускани досега за Преслава, които целят да я осмеят. Първият, който ще видите в галерията по-долу, е по какъв начин изпълнителката на „ Водка с разтуха “ е избрала да си прави селфи на място, на което преди този момент съперниката й Галена се е щракнала.

На идващия фотос обонятелният орган на Преси е отъждествен на този на костенурките . Едно към едно.

Третият колаж показва пайнерката като тотална лицемерка. В Интернет неотдавна оплю феновете си, които я „ нахраниха “ за новата й визия. На огромна част от тях три мнения, блокираше ги наред и ги наричаше злобари. На живо обаче Преслава не си разрешава да ги наскърбява, а тъкмо противоположното – споделя им, че ги обича и че те са нейното едва място.  

Следващият кадър е един от последните снимки на певицата, на които тя не наподобява на себе си. Шеговито консуматори са написали: „ Когато си поръчаш Галена от AliExpress “.

По-следващият колаж е също с много занимателно обръщение: „ Дано телефонът на Преслава не е с лицево различаване, че в никакъв случай повече няма да го отключи “.

За похлупак са няколко разговора сред Преслава и Майкъл Джексън , а като свършек на смешната поредност се явява диалог сред изпълнителката и шефа й Митко Димитров - Пайнера. Чалга босът среща Преси, само че не може да я разпознае и я назовава „ Галче “ .

Повод за купищата насмешки, които в последно време се изсипаха върху Преслава, е това, че тя бе считана за една от най-естествените поп фолк певици. Феновете я обожаваха поради гения й и красивата й натурална визия, през която сякаш не бе минавал скалпел. Фактът, че се разбра, че фолк гърлата ляга не за първи път под ножа, а и с последния си опит тотално се обезобрази, накара почитателите й да погледнат с други очи на нея и внезапно спря кранчето на възхищението им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР