Тежки съперници очакват родните грандове във втория квалификационен кръг на

...
Тежки съперници очакват родните грандове във втория квалификационен кръг на
Коментари Харесай

Тежка категория отбори чакат Левски и ЦСКА във втория кръг на Лига Европа

Тежки противници чакат родните грандове във втория квалификационен кръг на Лига Европа, в случай че съумеят да отстраняват противниците си.
 Левски и ЦСКА стартират кръстоносни походи в Словакия и Черна гора
Жребият за идната фаза ще се тегли през днешния ден от 14.00 часа българско време. Сред евентуалните съперници на Левски са грандовете от Австрия и Полша, надлежно Щурм Грац и Легия Варшава.

Холандският Утрехт също може да излезе на пътя на 26-кратния първенец на България. Мачовете ще се състоят на 25 юли и 1 август, а конфликтите на Левски с Ружомберок са на 11 юли в София и 18-ти в Словакия.

Потенциалните противници на Левски са: Щурм Грац (Австрия), Утрехт (Холандия), спечелилия от АЕК Ларнака - Петрокуб-Хонещи (Молдова), Яблонец (Чехия), Победителя от Санта Хулия (Андора)/ФК Европа (Гибралтар) - Легия Варшава.

Италианският исполин Рома пък е измежду евентуалните противници на ЦСКА. Сред останалите вероятни съперници на " алените " съществено усещане вършат Глазгоу Рейнджърс и Хайдук Сплит, който за последните две години отстрани Левски и Славия. Срещите на ЦСКА с Титоград пък ще се състоят на 11 и 18 юли.

Ето и вероятните противници на ЦСКА: Осиек (Хърватия), Победителя от Прищина (Косово)/Сейнт Джоузеф (Гибралтар) - Глазгоу Рейнджърс (Шотландия), Рома (Италия), Победителя от Гзира Юнайтед (Малта) - Хайдук (Сплит), Люцерн (Швейцария)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР