Тежката участ на бездомно куче, прегазено от шофьор на автобус

...
Тежката участ на бездомно куче, прегазено от шофьор на автобус
Коментари Харесай

Дарителска кампания събира средства за лечението на бездомно куче, прегазено от шофьор на автобус

Тежката орис на бездомно куче, прегазено от водач на рейс в столицата, сплоти хора с огромни сърца и сподели, че когато желаеме, можем и би трябвало да бъдем положителни. В края на предишния месец животното е прегазено на спирка наоколо до някогашните Кипърски общежития в столичния квартал " Люлин ". Част от очевидците на случката подминават агонизиращото куче, само че други му се притичват на помощ и подават сигнал до Централната ветеринарна клиника, където в следствие на животното са направени няколко комплицирани интервенции. Добрата вест - ветеринарите споделят, че макар комплицираните медицински операции, Съни, както го кръщават спасителите му, има всички шансове да се възвърне изцяло.

Дарителската акция за събиране на пари за лекуването на кучето продължава. Всеки може да я поддържа. Банковата сметка на Централната ветеринарна клиника, където е настанен Съни, е:

IBAN: BG45BUIB98881007429901

За да отидат парите за лекуването на Съни, в основанието на банковия превод би трябвало да бъде написан неговия пациентски номер - 52 021.

От звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Андрей Борисов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР