Тежката финансова ситуация в старозагорския Верея предизвика пореден бунт сред

...
Тежката финансова ситуация в старозагорския Верея предизвика пореден бунт сред
Коментари Харесай

Играчите на Верея отказаха да тренират

Тежката финансова обстановка в старозагорския Верея провокира следващ протест измежду играчите. Футболистите на Илиан Илиев от през днешния ден стопираха да упражняват и няма да възобновят занимания, до момента в който не си получат дължимото.

Тази заран футболистите на се явиха на плануванаъа подготовка и са оповестили пред управлението, че няма да стъпят на стадиона, до момента в който не си получат дължимите суми. Играчите на Верея имат забавени общо 7 награди от предишния и този сезон, не са вземали заплати за последните два месеца, а също по този начин не са получавали пари за наемите си от много време и има заплаха някои от тях да останат на улицата.

От клуба дължат пари и на свои някогашни играчи, с които се разделиха. Показателен е казусът с Владимир Зафиров, който не е в отбора от лятото, само че към момента има контракт. Старозагорци не го разтрогват, защото би трябвало да изплатят дължимото към него. Той и други някогашни играчи на Верея са оповестили пред шефовете, че ще чакат до края на месеца, след което ще заведат каузи за дължимите суми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР