Тежката демографска криза пред България, предстоящата концесия на летище София,

...
Тежката демографска криза пред България, предстоящата концесия на летище София,
Коментари Харесай

Актуалните проблеми пред България и ЕС обсъди вицепрезидентът с Клуба на великотърновци в София

Тежката демографска рецесия пред България, идната концесия на летище София, равносметката на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз и провокациите пред Европа разискаха с вицепрезидента Илияна Йотова членове на Културния клуб на великотърновци в София. Клубът, чийто сегашен ръководител е доцент доктор инж. Атанас Дончев, съществува от 45 години и постоянно провежда срещи с държавници, политици и видни персони от разнообразни сфери на публичния живот. Участие в диалозите взеха и акад. Антон Дончев и поетът Матей Шопкин. Това оповестиха от пресслужбата на „Дондуков“ 2.
 1_800x408  2_800x547  3_800x502
„ С президента Румен Радев придадохте нов образ на президентската институция “, споделиха присъстващите с вицепрезидента Илияна Йотова. „ Чувстваме, че има кой да чуе гласа ни “, подчертаха те.

Вицепрезидентът показа главните насоки в работата си с българите в чужбина. С огромен интерес и утвърждение бе призната концепцията ѝ за основаването на Български културен институт. В момента се организират полемики с представители на разнообразни български институции, ангажирани с тематиката, както и с общественици.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР