Тежката артилерия на бялата техника идва в Техномаркет с уредите

...
Тежката артилерия на бялата техника идва в Техномаркет с уредите
Коментари Харесай

Уредите за дома на Samsung са в Техномаркет, за да направят живота ти по-лесен!

Тежката артилерия на бялата техника идва в Техномаркет с уредите на Samsung, които обезпечено вършат живота по-лесен и прелестен.

 

Открий ледник Samsung Family Hub с вградена AI Vision Inside камера, с която виждаш от смарт телефона си когато и да е кои артикули са и кои са на приключване! Вземи в този момент хладилници и енергоефективни перални Samsung от Техномаркет на ТОП цени и на погашение с 0% рента.

 

Перлата в короната на марката е хладилникът Samsung Family Hub с вградена AI Vision Inside камера! Той е изискан в модерния черен цвят и е с впечатляващи размери 183.0/91.2/72.3 см. и общ размер от 636 л. като хладилната част побира 386 л., а фризерната - 250 л. Оборудван е с NО FROST система, грациозен екран, LED осветяване, цифров инверторен компресор, диспенсър за вода и лед и връзка с водопровода. Снабден е с функционалност тревога за отворена врата, режим SmartThings AI Energy, размер на замразяване  12 кг./24 ч. и ниско равнище на звук. Това високотехнологично знамение идва в дома Ви с помощта на Техномаркет на охлаждаща цена от 4,999.00 лева, или за 154.14 лева./месец на погашение с 48 вноски.

Комбинираният SAMSUNG RB34C652EB1/EF пък се предлага в комерсиалната верига на цена от 1,199.00 лева, или за 36.97 лева./месец на погашение с 48 вноски. Обемът на хладилната част е 227 л., а на фризера - 114 л. Разполага с NО FROST система, инверторен компресор, диспансер за вода, технология All-Around Cooling и SpaceMax™, както и функционалностите Power Cool, Power Freeze и Humidity Fresh. Обемът му за заледяване е 8 кг./24 ч., а времето за предпазване при прекъсване на тока - 9 часа. 

 

Пералнята SAMSUNG WW90CGC04DABLE единствено в този момент в Техномаркет коства 949.00 лева, или за 29.26 лева./месец на погашение с 48 вноски. Тя е с енергиен клас А, 14 стратегии, потенциал за пране 9 кг. и е оборудвана с технологиите Eco Bubble™ и Bubble Soak за накисване в мехурчета, както и предпране, StayClean Drawer и Quick Wash 15’.

 

Пералнята SAMSUNG WW11DG5B25AELE идва със 160 лева отстъпка на цена от 999.00 лева или за 30.80 лева./месец на погашение с 48 вноски. Тя е с енергиен клас А, потенциал на пране 11 кг., 14 стратегии, отсрочен старт, инверторен мотор, както и технологиите AI Control, AI Ecobubble™, QuickDrive, Auto Dispense, Bubble Soak, Drum Clean+ и Hygiene Steam, дружно с ниско равнище на звук при центрофугиране и отбрана от деца.

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР