Тежкарски рожден ден отпразнува Николета Лозанова. Тя навърши 32 в

...
Тежкарски рожден ден отпразнува Николета Лозанова. Тя навърши 32 в
Коментари Харесай

Николета пръсна 30 бона за ЧРД

Тежкарски рожден ден отпразнува Николета Лозанова. Тя навърши 32 в събота и чества като холивудска звезда. Това й е коствало няколко десетки хиляди лв., разкриха близки на плеймейтката пред "България през днешния ден ". Със сигурност се е бръкнала над 30 бона. Тя смени два клуба и два тоалета. Само роклите й са за над 20 000 лева Имаше две торти. Беше си наела и специфичен фотограф, който да я снима.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на Дек 1, 2019 в 10:47 PST

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на Дек 1, 2019 в 11:44 PST

В началото на вечерта Николета събра близки и другари в едно от най-известните заведения в центъра на София. То бе затворено особено поради нея за няколко часа. Украсата по избор на рожденичката беше решена напълно в сребърно. Кетърингът бе от заведението на Ники Михайлов в Бояна и за него се грижеше персоналният му готвач. Лееше се скъпо шампанско. Тортата бе на няколко етажа и също със сребристи акценти.

Сред първите, които поздравиха Лозанова, бяха Андреа, Елизабет Методиева и Златка Димитрова, Папи Ханс и Тита. Традиционно там бяха персоналният коафьор на Николета - Венелин Кондаков, и неговите чиновници от салона му.

След няколко часа на жълтите павета купонът се реалокира в чалга клуба на Петко Димитров в Студентски град. Като типична примадона за второто заведение някогашната брачна половинка на Валери Божинов смени и тоалета. Тя се преоблече в черна рокля.

фотография:инстаграм николета лозанова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР