Тежка семейна драма преживява футболистът Коко от Фермата“, който е

...
Тежка семейна драма преживява футболистът Коко от Фермата“, който е
Коментари Харесай

Тежка драма в семейството на Коко от „Фермата“: Дори не мога да чуя брат си, бори се

Тежка фамилна драма претърпява футболистът Коко от „ Фермата “, който е измежду кандидатите за успеха. Риалити героят призна през сълзи, че един от най-близките му хора минава през мъчителна борба.
„ Брат ми се бори с нещо съществено, той е хазартнозависим. След години на разочарования и неистини ние застанахме зад него като семейство и го подкрепихме в решението да се лекува. Той направи най-важната стъпка – призна, че има проблем. Сега върви по доста добър път и е на финалната права, друг човек е, съзнателен. Когато фамилията е сплотено, излаз постоянно се намира “, сподели Коко пред съотборниците си от „ Канатица “.
Разстроеният футболист изясни още, че до момента в който брат му се лекува, двамата не могат да се чуват, по тази причина поддържат връзка с писма.
„ В днешни дни хазартът е голям проблем за доста младежи, същото като алкохола и опиатите. Човек не би трябвало да чака да се стигне до необратими процеси, а да взиме ограничения. Загубеното време никой не може да ти възвърне, само че можеш да направиш по този начин, че в бъдеще да се наслаждаваш на фамилията и околните си “, добави също Коко.
В понеделник, единствено седмица преди огромния край на „ Фермата “, футболистът ще излезе на огромната Арена за пръв път от началото на риалитито, тъй като до този миг противниците му се плашеха от него и не желаеха да го „ пернат “ на двубой. С него от „ Канатица “ ще се бие собственичката на автокъща Лили. Срещу тях ще се изправят сервитьорът Андрей и студентката по право Линда, която още накуцва след травма, написа show.blitz.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР