тежка категория, успял да направи три последователни успешни защити на

...
тежка категория, успял да направи три последователни успешни защити на
Коментари Харесай

Стипе Миочич влезе в историята

тежка категория, съумял да направи три поредни сполучливи отбрани на купата. В главния мач на шампионата UFC 220, който се организира в TD Center в Бостън той решително победи с единомислещо съдийско решение Франсис Нгану (11-2 ММА)

Нгану интензивно стартира борбата, като нападна първенеца с точни удари и не разреши на Миочич да го смъкна в сутерен. Няколко пъти Миочич пропусна удари, само че не беше засегнат. След като изчака да отмине първичната стихия, той стартира да нападна в стойка, а също по този начин записа и два тейкдауна.

Във втория рунд Нгану надалеч не беше толкоз деен и уравновесен. На собствен ред Миочич атакуваше с лоукикове и с прави удари в стойка. Той зае задушава позиция, само че тогава се чу гонга за завършек на рунда.

В третия рунд Нгану стартира да се изморява още повече, като стартира да отстъпва. Въпреки това, в средата на рунда една от офанзивите му стигна до задачата и Миочич беше засегнат. Претендента потегли напред, само че Стипе бързо се възвърне, повали съперника и го задържа долу.

В началото на четвъртия рунд първенецът още веднъж направи тейкдаун и гладко удряше противника си.

В последния рунд двамата към този момент нямаха сили да подхващат решителни дейности и борбата приключи умерено. В последна сметка резултата и в трите съдийски карти бе 50-44 в интерес на Миочич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР