Тежка катастрофа затруднява трафика по АМ Тракия. По непотвърдена информация

...
Тежка катастрофа затруднява трафика по АМ Тракия. По непотвърдена информация
Коментари Харесай

Kатастрофа на АМ “Тракия“ край Пазарджик, движението е затруднено

Тежка злополука затруднява трафика по Автомагистрала " Тракия ". По непотвърдена информация за се блъснали две коли. Червен лекотоварен автомобил е в спешната лента, написа. Лек автомобил е на пътното платно, а задницата му е помляна. Към момента няма данни за потърпевши. По ассфалта има разпиляни движимости. Катастрофата е станала  при км 66 на Автомагистрала „ Тракия “, в област Пазарджик.
Прочетете още
В посока придвижването Бургас се реализира в дейна лента заради случая. Затворени за придвижване са изпреварваща и спешна ленти. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост. Трафикът се контролира от " Пътна полиция " ", оповестяват от АПИ.

Припомняме, че профилирана интервенция по метода " широкообхватен надзор " ще се поведе през днешния ден в региона на 155 км, посока Бургас, на АВ " Тракия ". Проверките ще са в интервала от 10 ч. до 13 ч.

Проверките, ориентирани към товарните коли и рейсовете, ще се реализират взаимно от екипи на ОДМВР-Пловдив, Обрастно пътно ръководство, ИА Автомобилна администрация, АПИ и Агенция Митници. Подробности за акцията и междинни резултати се чакат по-късно през днешния ден.

Припомняме, че през уикенда по засилен трафика по Автомагистрала " Тракия ". На места се образуваха тапи поради ремонтни действия или пътни катастрофи.

Трикилометрава запушалка имаше по трасето в посока Бургас през вчерашния ден, в региона от 64 км до 67 км. Причината бяха ремонтни действия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР