Тежка катастрофа със служител на жандармерията в Монтана е станала

...
Тежка катастрофа със служител на жандармерията в Монтана е станала
Коментари Харесай

От последните минути! Тежка катастрофа във Враца със служител на жандармерията в Монтана /снимки/

Тежка злополука със чиновник на жандармерията в Монтана е станала във Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
Пътният случай е от преди минути, край магазин LIDL в ж.к. "Дъбника ".
Лек автомобил "Фолксваген Голф " с врачанска регистрация се движел от бул. "Васил Кънчов " в посока ж.к. "Сениче ", паралелно с врачански "Опел Зафира ". Втората кола била ръководена от жена и пътувала от пл. "Руски " в посока Комплекса. Изведнъж водачът на "Голфа ", който е чиновник на жандармерията в Монтана, решил да направи неразрешен ляв завой, засякъл дамата, тя не съумяла да реагира в точния момент и се забила с колата си в неговата. Ударът е бил толкоз мощен, че единият автомобил се спрял в дирек на уличното осветяване, а другият се спрял на паркинга на хипермаркета.
Веднага след случая на мястото дойдоха кола за спешна помощ, две пожарни и две патрулки. Огнеборците се наложи да режат "Голфа ", с цел да извадят служителя на Министерство на вътрешните работи отдолу под ламарините. Веднага по-късно мъжът бе откаран към незабавния център, защото пострадванията му са съществени. Шофьорката на "Опел "-а е с порезни рани, само че е в положително общо положение.
Тъй като в случая е взел участие чиновник на Министерство на вътрешните работи, казусът следва да бъде стихотворец от дежурен дознател.
Съветваме водачите да се движат с нараснало внимание в региона, защото на мястото към момента има екип на полицията, който работи по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР