Тежка катастрофа с бус на Криминалистична лаборатория е станала край

...
Тежка катастрофа с бус на Криминалистична лаборатория е станала край
Коментари Харесай

Извънредно! Тежка катастрофа с полицейски бус край Враца, пътят е блокиран /снимки/

Тежка злополука с бус на Криминалистична лаборатория е станала край Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Пътният случай е от преди минути до Вичов хан.
Софийски лек автомобил " Нисан " се движил в посока Враца. Шофьорката му подала ляв мигач, с цел да завие към врачанските лозя, когато била пометена откъм гърба от микробус " Фолксваген " на Министерство на вътрешните работи със софийска регистрация. В колата с дамата е пътувал бащата ѝ, както и 4-годишният ѝ наследник, а в полицейския бус двама специалисти от регионалната дирекция на полицията.
След случая на мястото пристигнали две коли за спешна помощ и две патрулки. Спешните медици са прегледали детето и дядо му и са ги транспортирали към врачанската болница в схващане. По неофициална информация няма заплаха за живота им.
Вследствие на удара и двата автомобила са със съществени материални вреди. Колата е смачкана откъм гърба, а полицейският микробус, който е най-новият автомобил на Криминалистична лаборатория, е потрошен в предната част.
Заради злополуката сега двете ленти в посока Враца са блокирани, като придвижването се контролира от полицейски чиновници, които към момента са на местопроизшествието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР