Тежка катастрофа оставя Емо от Добрич с парализирани крака. 21-годишният

...
Тежка катастрофа оставя Емо от Добрич с парализирани крака. 21-годишният
Коментари Харесай

Фолк певецът Галин спасява парализирано момче

Тежка злополука оставя Емо от Добрич с парализирани крайници. 21-годишният юноша се нуждае от средства, с цел да стартира едномесечна рехабилитация, а на помощ се притичва фолкпевецът Галин . Изпълнителят, прочут със съпричастността си в сходни обстановки, подкрепя Емо, като пусна есемеси в негова поддръжка. По-важното е, че артистът споделя акцията за помощ на момчето с почитателите си в обществените мрежи, които са 299 хиляди

Галин моли повече негови фенове да се включат в набирането на нужната сума от 23 494 лева Към акцията се включиха и младата вяра на попфолка Десита и половинката на Благо Джизъса - Златка. Двете молят всеки, който има опция, да изпрати най-малко едно известие, с което да оказват помощ на Емо.

Младото момче пострада с приятелката си при жестока злополука. Оттогава младежът, който оцелява по знамение, е неподвижен. Той бе с заплаха за живота и му е направена неврохирургична интервенция за слагане на имплант на петия шиен прешлен и премахване на костици, които при злополуката са се забили в костния мозък. След дълготрайно лекуване стартира ежедневна рехабилитация. Сега Емо има предложение от болница за рехабилитация за оживление с благодарение на специфична инсталация.

Стойността на едномесечна рехабилитация с уредите е 23 494 лева Възможностите да се помогне на някогашния голмайстор на юношите на ФК „ Добруджа “ и защитавал националния байрак на България на Европейско състезание по билярд да се изправи на крайници и да продължи остарелия си метод на живот, са следните:

Можете да изпратите SMS на номер 17 777 с текст DMS ЕМО. Или посредством банков превод по сметка:

BGO6UBBS 80 0210 2607 2940

Основание на превода: Дарение за DMS EMO
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР