Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „2-ри юни“

...
Тежка катастрофа е станала преди минути на бул. „2-ри юни“
Коментари Харесай

Извънредно! Кола се удари в ресторант „Нашенци“ във Враца, блокираха булевард заради изтичането на газ /снимки/

Тежка злополука е станала преди минути на бул. „ 2-ри юни “ във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews. Над града вали проливен дъжд и евентуално това е една от аргументите за случая.
Лек автомобил „ Фиат Добло “ с врачанска регистрация се е забил в оградата на ресторант „ Нашенци “. Заведението се намира на 50 метра от постройката на пожарната.
По неофициална информация баничарката е изпреварила с висока скорост черно БМВ, след което на завоя напряко се забила вдясно в стената, като преди този момент отнесла табло на „ Арес газ “. В колата пътували двама мъже, които след конфликта незабавно избягали. Ченгетата към този момент основават организация за издирването на водача и неговия сателит.
В момента регионът е отцепен, защото има огромно приключване на газ. Пожарна е блокирала едната улица, която излиза при ресторанта, а патрули на полицията контролират прекосяването по булеварда. Очаква се всеки миг да дойде чиновник на газоснабдителното сдружение, който да спре притока на газ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР