Тежащ 126 килограма готвач от Бостън свали 41 килограма за

...
Тежащ 126 килограма готвач от Бостън свали 41 килограма за
Коментари Харесай

126-килограмов готвач свали 41 килограма за четири месеца, ето я и тайната му


Тежащ 126 кг готвач от Бостън смъкна 41 кг за четири месеца и показа рекомендации си с тези, които желаят да отслабнат. Историята му е оповестена от Eat This, Not That! и представена от " Марица ".

Майкъл Скелфо сподели, че е решил да отслабне заради проблеми с кръвното налягането и неприятно прочувствено положение. Той си сложил за цел да смъкна 22 кг за шест месеца, само че съумял да реализира стремежи резултат доста по-бързо.

Мъжът почнал да върви доста и да съблюдава строга диета, състояща се от огромно количество протеини и храни, богати на фибри. Американецът консумирал не повече от 1500 калории на ден. В същото време той се съветвал с доктор и деликатно следял здравето си.

Благодарение на напъните му, в този момент той тежи 85 кг. Признава, че се усеща доста по-добре – има сила и мотивация да продължи да отслабва. За тези, които желаят да отслабнат, Скелфо поучава да се посветят изцяло на процеса и да не стопират да имат вяра, че всичко ще се получи. „ Наистина би трябвало да стигнеш дъното по доста способи, преди в действителност да стартира смяната. Поне при мен по този начин се случи “, обобщава той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР