Тежък развод е преживяла единствената дъщеря на оперния ас Никола

...
Тежък развод е преживяла единствената дъщеря на оперния ас Никола
Коментари Харесай

Развод съсипа дъщерята на Никола Гюзелев (СНИМКИ)

Тежък бракоразвод е претърпяла единствената щерка на оперния ас Никола Гюзелев. Адриана се е разделила със брачна половинка си Доб Василев, с който преди по-малко от 5 години се венчаха на стилна женитба в столицата, написа Ретро.

Романтичната им приказка обаче бързо е завършила заради несходство в характерите. Двамата са живели като съпрузи единствено към 2 години. Към момента не желаят да чуват един за различен и са в извънредно обтегнати връзки. Мачото, с който дъщерята на Гюзелев се разноски до олтара, бързо е преодолял раздялата им. След развода той е срещнал наново любовта и още веднъж е минал под венчилото. От 2021 година насам Доб е бясно влюбен в новата си брачна половинка Петя. В светските среди шушукат, че е допустимо появяването на русата дама да е станала повода любовната история на Ади и Доб да завърши с крушение след трагичен любовен триъгълник. В момента някогашният брачен партньор на Гюзелева е емигрирал в Щатите дружно с актуалната си жена, с която са се открили в Чикаго.

Наранената Адриана към момента не е отворила сърцето си за нова обич. След дълги години живот в Италия дъщерята на огромния оперен артист избра да се прибере у нас. В София тя е притежател на магазин за облекла, а заниманията ѝ са свързани с търговията с виновност и кулинарията.

 Развод унищожи дъщерята на Никола Гюзелев (СНИМКИ) Доб с новата си брачна половинка, с която живеят в Щатите

Адриана е щерка на Гюзелев от брака му с тогавашната балерина в Музикалния спектакъл Анна-Мария. Именно майката на Ади я води до олтара по време на сватбата ѝ с Доб през лятото на 2018 година Тогава щерката на оперния ас искаше да се омъжи за към този момент някогашния си брачен партньор точно на рождения ден на баща си – 17 август, само че се оказало, че нямало свободни часове в гражданското, по тази причина сватбата бе седмица по-рано.

Тържеството и до момента се помни от софийския хайлайф. Стилната гала бе комбинация сред италиански и български обичаи, а декорацията бе решена в златисти тонове. Самата младоженка също изневери на повелята да бъде в бяло и се появи със златна рокля. Няма и 5 години по-късно Адриана не желае да си спомня за сватбата си, въпреки тогава да смяташе, че Доб е огромната ѝ обич, и да споделяше, че е бил изпратен от татко ѝ.

Тя е най-малкото от трите деца на Никола Гюзелев. С другите си двама братя от миналата му брачна половинка Румяна съвсем не поддържат връзка. Световноизвестният бас си отиде през 2014 година, а малко след кончината му раздорите в фамилията му стигнаха своята кулминационна точка. Наследниците му се изпокараха за имуществото му, а вдовицата му Анна-Мария продаде емблематичната му резиденция в „ Бояна “ за няколко милиона лв. преди 3 години.

Още от Лайфстайл

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР