Тежък период изживява Алек Болдуин последните дни. През изминалата седмица

...
Тежък период изживява Алек Болдуин последните дни. През изминалата седмица
Коментари Харесай

Как живее Алек Боудуин след тежките обвинения в убийство?

Тежък интервал изживява Алек Болдуин последните дни. През миналата седмица от прокуратурата към артиста още веднъж бяха повдигнати тежки обвинявания в непредумишлено ликвидиране.

И в случай че Алек съумява да откри най-малко малко разтуха някъде, то това, очевидно, е в фамилията. Номинираният за Оскар артист направи първа обява в обществените мрежи след обвиняванията, разкривайки незадълбочено по какъв начин протича животът му сега.

На споделената фотография театралничи брачната половинка му Хилария, дружно едно от седемте им деца. Шестгодишният Леонардо " Лео " Анхел е сложил ръце на раменете на майка си, до момента в който тя седи на пода. Малкият гледа непосредствено към камерата, до момента в който погледът на Хилария е зареян нанякъде. И с право може да се дефинира като печален, поради събитията.

" Старият трик " дано ти разтрия гърба " гласи надписът, който Алек сложи към фотографията на Хилария и Лео.

Младата жена наподобява напълно претърпява протичащото се - ден след наказателните обвинявания, Хилария бе видяна из улиците на Ню Йорк, облечена, евентуално напълно неслучайно, със зелен суичър с надпис " емпатия ".

Според източник, непосредствен до People, Болдуин е изглеждал " изцяло нехайно и в ужасно въодушевление ", когато е забелязан да излиза от кафене в Ню Йорк ден преди обвиняванията да бъдат оповестени. Той даже е приказвал за скорошно ски пътешестване със фамилията и се е хвалил, че щерка му Кармен (9 г.) кара ски доста добре ". Сега обаче, както Алек, по този начин и цялото му семейство се лимитират само с излизане в квартала, в който живеят. И преобладаващо прекарват времето си в своя дом.

Обвиненията на прокурорите са против Болдуин за това, че през 2021 година по време на фотосите на уестърна Rust, той убива кинематографа Халина Хътчинс. Реквизитният револвер, който е държал, се оказва зареден с същински патрони. Нещо, което артистът не е знаел. А с днешна дата твърди, че не е натиснал спусъка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР