Никакво участие в кабинет с конфигурация ГЕРБ-СДС и с ДПС

...
Никакво участие в кабинет с конфигурация ГЕРБ-СДС и с ДПС
Коментари Харесай

Виктория Василева: Величие няма да участва в кабинет с ГЕРБ-СДС и ДПС

" Никакво присъединяване в кабинет с настройка ГЕРБ-СДС и с Движение за права и свободи не е допустима ". Това съобщи Виктория Василева от партия " Величие " в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS в отговор на въпрос биха ли взели участие в кабинет с ГЕРБ-СДС.

Виктория Василева декларира още, че " Величие " не е изненада. 

" За кого е изненада партия " Величие "? Най-голяма изненада е за хората, които не желаеха да видят измененията. В продължение на месеци всевъзможни анализатори, които аз ще назовавам манипулатори, ни разказваха по какъв начин всичко е мед и рози и отказваха да слязат при хората. Ние правехме среща с хората ", съобщи Василева.

Тя изясни, че хората в страната са гневни на няколко неща. Едно от тях е, че дневният ред на политиците е друг с дневния ред на народа. При многочислените си срещи по места те са разбрали, че българинът няма сигурност за себе си и за своето семейство. " Има цяла плеяда такива въпроси, само че е мъчно да обясните на хората за какво и за премиера е по-важна Украйна, а не е приоритет личния му народ. Трудно е да обясните взаимност, евроатлантизъм - това са неща, които хората не ядат и с тях не се топлят ", стимулира се Василева.

Външната политика не е проблем за България, не участието в НАТО и Европейски Съюз са проблем, казусът е вътре в България, изясни тя.

" Не бихме подкрепили последваща военна помощ за Украйна, тъй като пожар не може да гасиш, поливайки още бензин. За Украйна позицията на България би трябвало да бъде ролята на миротворец, тя може да бъде естествения мост сред изтока и запада и може да оказва помощ за успокояване на този спор ", сподели Василева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР