Тежък пътен инцидент са претърпели бургаският депутат Ангел Исаев и

...
Тежък пътен инцидент са претърпели бургаският депутат Ангел Исаев и
Коментари Харесай

Депутат и музикант претърпяха брутален инцидент на АМ „Тракия”

Тежък пътен случай са претърпели бургаският народен представител Ангел Исаев и известният кларинетист Борислав (Боби) Йоцов. Катастрофата е станал към 22 часа нощес на Автомагистрала "Тракия ", когато ненадейно на пътя изскачат диви свине.

„ 11 свине убих, да. Аз такова нещо не съм виждал… Жив и здрав съм, популярност Богу. Наред е всичко”, описа Боби Йоцов, който блъснал животните със своя „ Мерцедес”.

Автомобилът му е размазан, само че кларинетистът няма тежки пострадвания, оповестява "Флагман ".

След въпрос дали се е уплашил, Боби Йоцов сподели: „ Не, по-скоро се уплаших за тези след мен, тъй като щеше да стане огромно меле и беше огромна суматоха да ги отбивам хората.”

Оказа се, че директно след него със своето „ Ауди” е пътувал бургаският депутат Ангел Исаев. Той бързал за столицата, с цел да взе участие в днешния пленарен ден. Исаев доударил две от прасетата, блъснати от „ Мерцедеса” на Боби Йоцов.

Колата на депутата въпреки всичко не е потърпевша тежко.

Той описа: „ Можеше да се случи нещо доста по-сериозно, тъй като когато неговата кола удари тези 11 свине, автомобилът му изгасна. Добре, че той съумя да бутне колата и аз да оказа помощ. Отклонихме я от пътя.”

До случая Ангел Исаев и Боби Йоцов не се познавали. Двамата тръгнали да стопират придвижването. Кларинетистът не съумял да извади триъгълника от колата. Използвал светлината на телефона си, с цел да алармира прииждащите коли.

В последна сметка тирове спрели, по този начин блокирали трафика по автомагистралата и предотвратили други произшествия.

Ангел Исаев описа: „ Аз звъннах на 112, звъннах на полицията в Карнобат, която доста бързо реагира и след сигнала бързо пристигнаха. Но съм отчаян от полицията в Стралджа, които ни държаха два часа там, тъй като единствено един човек бил акредитиран да написа, другите нямали право на това нещо. А и той бил самичък на 27 села. За страдание чакахме два часа.”

След въпрос дали са се уплашили, Ангел Исаев сподели: „ Аз почтено казано малко, тъй като знам какво можеше да се случи, само че той беше доста зле. Просто аз пристигам със скорост 130-140 км/ч и внезапно гледаш едни трупове начело ти подредени. Не знаеш дали са животни, на мен ми се стори, че човек може да е… Лежи на земята и е тъмно… просто обстановката беше ненормална.”

Ангел Исаев закарал Боби Йоцов до Бургас, настанил го в хотел. Двамата се разбрали да пътуват дружно и до София в идващите часове с колата на депутата. Автомобилът на Боби Йоцов е сплескан и неспособен за приложимост. Кларинетистът обаче е признателен, че не са наранени животът и здравето му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР