Тежък пътен инцидент е станал преди дни в София. Човек

...
Тежък пътен инцидент е станал преди дни в София. Човек
Коментари Харесай

Мъж с тротинетка блъсна и потроши столичанка, тя издирва свидетели СНИМКИ

Тежък пътен случай е станал преди дни в София. Човек с тротинетка блъснал жена, а в резултат на удара тя била е счупена ръка и контузия на главата. Албена Асенова споделя, че произшествието станало на ул. " Граф Н. Игнатиев " и твърди, че мъжът с транспортното средство карал " в насрещното придвижване, с несъобразена скорост ".

По случая се отзовал и екип на Министерство на вътрешните работи, само че дамата остава разочарована от чиновниците на реда. " Имаше дадени показания на очевидци, които не са отразени в протокола, публикуван от чиновниците на реда, които бяха на местопроизшествието ", твърди Албена Асенова. Тя приканва всеки, който е станал очевидец  на произшествието, да се свърже с нея.

Вижте целия роман за станалото с, оповестен без интервенция:

Здравейте! Преди 2 дни (10.08.2023г.) на ул. " Граф Игнатиев " ме блъсна човек с електрическа тротинетка, вследствие на което съм със строшаване на ръката и контузия на главата.

Травмите ми бяха избрани от правосъдна медицина като междинна телесна щета. Имаше дадени показания на очевидци, които не са отразени в протокола, публикуван от чиновниците на реда, които бяха на местопроизшествието.

На записа се вижда по какъв начин водачът на тротинетката кара в насрещното придвижване, с несъобразена скорост. Най-лошото от цялата тази обстановка не е физическата или психическата контузия, която ми бе нанесена, а безучастието на " родната полиция ", която прояви изключителна безочливост в обстановката.

След няколкочасово напразно стоене на тротоара до патрулната кола, пуснаха причинителя без безусловно никакви последици и повдигнати обвинявания. Некомпетентността на органите на реда ме принуждава да потърся помощ в обществените мрежи.

Моля, в случай че някой е участвал или давал показания, да се свърже с мен. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР