Тежък мач днес за нас, играхме под голямо напрежение.“ Думите са

...
Тежък мач днес за нас, играхме под голямо напрежение.“
Думите са
Коментари Харесай

Заги: Трябваше да ги накажем с повече голове

„ Тежък мач през днешния ден за нас, играхме под огромно напрежение. “

Думите са на треньора Златомир Загорчич, откакто Славия завоюва с 1:0 визитата си на Берое в Стара Загора от XXVI кръг на efbet Лига.

„ През първото полувреме изпуснахме 3-4 стопроцентови обстановки. През второто полувреме имаше огромно напрежение. Имаше миг, когато отправихме 4-5 удара, само че не успяхме да вкараме. Днес Берое опитваше да владее играта, имаше избрани обстановки, само че ние би трябвало да съжаляваме, тъй като трябваше да ги накажем с повече голове “, уточни Заги.

„ Няма по какъв начин да не въздействат загубите. Във всеки мач след загуба искаш да печелиш, което е обикновено за хората. Надявам се да сме се отпуснали. Ние във всеки мач играем за победа, само че не постоянно се получава. Надявам се след този здрав мач да стартираме да побеждаваме постоянно. Ние във всеки един мач играем за победа. Ако се класираме в първата шестица, ще е идеално. Ако го създадем – отлично, в случай че не – това е ситуацията. Няма елементарен мач. Излизаме и демонстрираме битка и себераздаване и се надяваме да продължим с успехите “, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР