Технологията, разработена от Института на инженерите по електротехника и електроника,

...
Технологията, разработена от Института на инженерите по електротехника и електроника,
Коментари Харесай

Ултраскоростният Wi-Fi 7 най-накрая получи официално сертифициране

Технологията, създадена от Института на инженерите по електротехника и електроника, съставлява забележителна стъпка напред спрямо предходните версии.

Тя обезпечава два пъти по-голяма пропускателна дарба спрямо Wi-Fi 6, разширявайки се от 160 МHz до 320 МHz. Това разрешава да се реализиран многогигабитни скорости за устройствата и повишение на честотната лента.

Една от основните характерности на Wi-Fi 7 е функционалността Multi-Link Operation (MLO), която разрешава на устройствата по едно и също време да предават и получават данни по няколко канала, а освен посредством 2,5 гигахерца или 5 гигагерца.

Това понижава задържането на сигнала и усъвършенства надеждността на мрежата. Както означи Виджай Нагараджан, вицепрезидент по маркетинг в Broadcom, MLO " заобикаля претоварването и доста понижава задържането, като слага основите за потапяне в цифровизацията и за обвързван свят ".

Очаква се Wi-Fi 7 да се популяризира бързо: по данни на Wi-Fi Alliance през тази година на пазара ще бъдат пуснати 233 милиона устройства, които поддържат този стандарт, а до...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР