Технологията ClearView на Magna вече се предлага в Ram 2500

...
Технологията ClearView на Magna вече се предлага в Ram 2500
Коментари Харесай

Огледалната система Magna Clearview вече е в пикапите Ram

Технологията ClearView на Magna към този момент се предлага в Ram 2500 и 3500 Heavy Duty. Системата комбинира технология за камера и огледало, подобрявайки видимостта към автомобила. Това има за цел да понижи случаите в мъртвата зона и да увеличи сигурността.

Освен това ClearView предлага други преимущества като вътрешно видео огледало, странични огледала с вградени камери и камера за спирачни светлини. Като алтернатива се предлага спомагателна камера за ремарке, която разрешава безконтролен аспект обратно при придвижване с ремарке. Всички данни от камерата се обработват посредством софтуера Magna в централен електронен блок за ръководство.

За вътрешното огледало е употребявано стъкло Magna Infinity. Водачът може да превключва сред оптично задно виждане и видео екран, който демонстрира до три изгледа на камерата по едно и също време.

„ ClearView е образец за способността на Magna да употребява широчината на своята експертиза, с цел да даде на потребителите изцяло редовно решение “ - сподели Джеф Хънт, президент на Magna Mirrors, Mechatronics and Lighting - „ Тази синергия съчетава опита на Magna в региона на изображенията с нейните огледални благоприятни условия. Технологията предизвиква сигурността и дава на лидера повече информация за непосредственото му обграждане. “

В допълнение системата ClearView предлага редица други персонализирани функционалности като опцията за увеличение или понижаване на мащаба, контролиране на яркостта, завъртане или пренасяне на изображението наляво, надясно, нагоре или надолу.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР