Технологии Samsung отлага дебюта на Galaxy Fold заради проблемите Сгъваемият

...
Технологии Samsung отлага дебюта на Galaxy Fold заради проблемите Сгъваемият
Коментари Харесай

Samsung отлага дебюта на Galaxy Fold заради проблемите

Технологии Samsung отсрочва дебюта на Galaxy Fold поради проблемите Сгъваемият телефон няма да излезе на пазара на 26-ти април както бяха първичните проекти  Мартин Дешев 23 април 2019, 07:10  Samsung отсрочва дебюта на Galaxy Fold поради проблемите Източник: Samsung
Samsung реши да отсрочи пазарния дебют на сгъваемия си телефон Galaxy Fold, заяви самата компания пред CNBC. Първоначално телефонът трябваше да стартира да се продава на 26-ти април, само че след известията за проблеми с него по време на тестванията на някои медиии, проектите са е трансформирали.

Проблеми с качеството вгорчиха старта на Galaxy Fold

Galaxy S10+ е "телефонът за всичко " на Samsung (ревю)

Samsung споделя, че Galaxy Fold се нуждае от спомагателни усъвършенствания преди да стартира да се продава на крайни клиенти. Компанията добавя, че хората, които са създали предварителни поръчки, не са били таксувани и местата им ще се запазят. Освен това могат да се откажат когато и да е без да дължат нищо.

За в този момент Samsung няма нова дата за начало на продажбите. Компанията счита да разгласи такава след няколко седмици, като евентуално ще зависи от измененията, които би трябвало да бъдат направени в телефона.

Samsung желае да разсъни пазара с Galaxy Fold и S10

Ново потомство чипове усъвършенства смарт телефоните

Проблемите за Galaxy Fold започнаха още в първите дни на медийните проби. Множество медии оповестиха, че тестовите бройки, които са получили, са се развалили след двен-два работа. Samsung към момента изследва аргументите за проблемите. В някои случаи се оказва, че те са подбудени от обстоятелството, че е бил отстранен защитният филм върху екрана, като компанията заяви, че ще направи по този начин, че да е ясно, че той е структурна част и не би трябвало да се маха.

Дори и устройства без махнат филм обаче имаха проблеми. Samsung споделя, че някои от тестваните към този момент устройства са имали "субстанции " в тях, които са повлияли на работата на екрана, а други са били с повреди от удари. Компанията добавя, че ще предприеме още ограничения, с цел да усили здравината на екрана и ще направи спомагателни уточнения за нужните грижи за устройството, в това число да не се отстранява защитният филм.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Мартин Дешев Samsung Galaxy Fold смарт телефон сгъваем смартфон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР