Технологии Motorola ще представи новия си флагман на 22-ри април

...
Технологии Motorola ще представи новия си флагман на 22-ри април
Коментари Харесай

Motorola ще представи новия си флагман на 22-ри април

Технологии Motorola ще показа новия си флагман на 22-ри април Това ще е първият модел от висок ценови клас на компанията от много време насам  Мартин Дешев 14 април 2020, 07:57  Motorola ще показа новия си флагман на 22-ри април
Motorola се приготвя за завръщане в сегмента на смарт телефоните от висок ценови клас. Компанията разгласи, че на 22-ри април ще показа новия си флагман при мобилните телефони.

LG приготвя напълно нов дизайн на идващия си смарт телефон

Това ще се случи на онлайн събитие, като компанията не дава никакви спомагателни детайлности за проектите си. Според онлайн изданието Engadget, може да става дума за упования модел Edge+.

Следващият Samsung Galaxy Fold може да поевтинее

За този модел се приказва от няколко седмици, като се чака да има 6,7-инчов екран с извити пстраничните ръбове на корпуса краища. Така ще се основава усещане за безрамков екран. Той ще има и напълно дребна дупка за предната камера и на практика целият челен панел ще е отдаден на екрана.

Очаква се устройството да употребява процесор Qualcomm Snapdragon 865 с 8GB или 12GB RAM и батерия с потенциал 5000mAh. Ще има и няколко камери на гърба, като най-голямата е със 108МР датчик. Вероятно ще има и по-евтина версия на Edge, която ще предлага процесор Snapdragon 765 и по-скромни камери.

Гугъл пуска брайлова клавиатура за Android

За в този момент липсва информация за цената на новия модел. Компанията ще показа всички детайлности за него идната седмица.

Евтиният iPhone SE е подготвен и ще бъде показан скоро

Huawei изпревари Apple при смарт телефоните

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев Motorola смарт телефон мобилен телефон
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР